Kort og telegrammer

Kort og telegrammer

Filter
Shop efter

Festkassen.dk – alt i konfirmationskort og pynt til konfirmationsdagen

Der er et væld af traditioner forbundet med konfirmation, og disse holdes stadigvæk i hævd af de fleste.

Konfirmationskort er en af disse traditioner. De indbudte gæster vil som regel tilføje et konfirmationskort / telegram til gaven til konfirmanden. I konfirmationskortet vil man så nedfælde en lykønskning og en personlig hilsen til den nyslåede konfirmand.

Men det er ikke kun gæsterne, der kan vælge at overhænde konfirmanden et konfirmationskort. Traditionen bygger også på at konfirmanderne giver hinanden konfirmationskort, som oftest lægges i våbenhuset før eller efter ceremonien i kirken. Øvrige gæster, familie og venner af konfirmanden har også mulighed for at lægge et konfirmationskort i denne forbindelse, men skal man med til den efterfølgende fest vælger de fleste at overrække konfirmanden konfirmationskort til selve festen.

En personlig hilsen til konfirmanden eller et citat, der passer til lejligheden eller den enkelte konfirmand, er meget almindeligt at anvende, når telegrammet skal skrives. Har du en kreativ åre, kan det være en sjov og anderledes måde selv at udforme og kreere telegrammet, og dermed give telegrammet et personligt præg i forhold til dagens hovedperson.

Køb konfirmationskort hos Festkassen – Se udvalget her på siden

Hos Festkassen finder du et stort udvalg af konfirmationskort og telegrammer. Vi har telegrammer og konfirmationskort med forskelligt artwork og forskellige farver til både piger og drenge. Alle vores konfirmationskort og telegrammer leveres med en tilhørende konvolut til konfirmationskortet. Har du brug for et kort / telegram til en nonfirmation, så finder du også kortet til nonfirmanden i vores sortiment. Som altid er priserne selvfølgelig skruet langt ned.

Vi vægter den gode service højt, og tilbyder altid hurtig levering indenfor 1-2 hverdage, og du får 60 dages fuld returret på alle købte produkter. Bestiller du varer i Festkassens webshop for over kr. 450,-, så giver vi dig fragten gratis.

© 2022 MJ Handel ApS. All Rights Reserved