1 års fødselsdag - dreng

1 års fødselsdag - dreng

Filter
Shop efter

Alt du skal bruge til 1 års fødselsdag dreng

Fylder din dreng 1 år? Mangler du pynt og tilbehør til den store fejring? Så er du kommet til det rette sted. Festkassen indbyder dig til at gå på opdagelse i vores velassorterede varekategori 1 års fødselsdag dreng, hvor farverne er holdt i de rigtige, blå drengenuancer.

I sortimentet finder du bl.a. en flot 1 års fødselsdagsdug i plast, servietter, paptallerkener, papkrus, dørgardiner, bordløbere, folieballoner og meget, meget mere!

En 1 års fødselsdag er en stor begivenhed – måske ikke så meget for fødselaren, som for forældre, bedsteforældre og øvrig familie og venner. Det er næppe mange 1 års fødselarer, der husker deres første fødselsdag, men det ændrer ikke på vigtigheden af at markere dagen for familie og venner. Du har dog sandsynligvis set fotos fra din 1 års fødselsdag, og hvis du har, har du set den flotte udsmykning, gaverne, lagkagen og glæden i gæsternes ansigter.  

Pynt og service skal naturligvis gerne være på plads, når ”guldklumpen” runder et år. Heldigvis kan du hos Festkassen finde et stort udvalg af alt du har brug for til fødselsdagen. I denne varekategori har vi samlet alt til 1 års fødselsdag dreng, så du nemt kan skabe de helt rigtige rammer for 1 års fødselsdag dreng.

Festkassen gør dig klar til 1 års fødselsdag dreng

Gør 1 års fødselsdag for dreng ekstra festlig med den helt rigtige oppyntning. Fødselsdagsbannere, folieballoner formet som 1-taller, konfettiballoner, muffinforme, kagelys, flotte 1 års fødselsdagsduge, flag og alt hvad du ellers står og mangler til fødselsdagsfesten!

Har du lyst til at tilføje et specielt tema til 1 års fødselsdagen, så kan vi også hjælpe. Festkassen har et stort udvalg af forskellige temaer, der er perfekte til 1 års fødselsdag, bl.a. Gurli Gris, Paw Patrol, Barbie, Disney prinsesser, traktor eller dyretema. Du finder altså noget til enhver smag, som kan gøre enhver 1 års fødselsdag endnu mere festlig.

Forberedelserne til en skøn 1 års fødselsdagsfest dreng begynder hos Festkassen.dk – til enhver festlig anledning.

Husk at du får gratis fragt på din ordre ved køb over kr. 450,-.

© 2022 MJ Handel ApS. All Rights Reserved