1 års fødselsdag - Pige

1 års fødselsdag - Pige

Filter
Shop efter

Kæmpe udvalg i pynt og tilbehør til 1 års fødselsdag pige

Står du overfor at skulle fejre din egen lille prinsesses 1 års fødselsdag? Dét er en stor dag, der kræver en helt speciel fejring.

En 1 års fødselsdag er en speciel begivenhed, som skal markeres efter alle forskrifter. Det er nok de færreste 1 års fødselarer, der på sigt vil have nogen erindring om deres første fødselsdag. De fleste har dog nok sidenhen set fotos og/eller video fra deres 1 års fødselsdag.

Det ændrer ikke på at det er en dag, som forældre og familie ønsker at markere med alt hvad der hører sig til. Forældre, familie og venner vil uden tvivl have en festlig og minderig dag i selskab med festens lille midtpunkt.

Det er en glædesfyldt og fantastisk følelse at forberede sit barns første fødselsdag, og hvis du skal holde en 1 års fødselsdag pige, så kan vi hos Festkassen hjælpe dig godt på vej med indkøbslisten via vores store udvalg af pynt, service og borddækning til 1 års fødselsdag pige.

Når 1 års fødselsdag pige skal planlægges er der mange ting at holde styr på. Hos Festkassen tilstræber vi altid, at du sparer så meget tid som muligt på indkøb til fødselsdagen. Sæt dig tilrette i sofaen og klik rundt i vores store sortiment af pynt og tilbehør til fødselsdagsfesten. Via vores webshop kan du klare en stor del af indkøbene til 1 års fødselsdag pige hjemmefra, og få din ordre leveret lige til døren i løbet af blot 1-2 hverdage. Du får gratis fragt på alle ordrer over kr. 450,-, og vi giver 60 dages fuld returret på alle produkter.

Gør fødselsdagsindkøbene til en leg hos Festkassen

I vores produktkategori til 1 års fødselsdag pige er de dominerende farvetemaer pink og lyserød. I det store udvalg finder du bl.a. kagetallerkner, papkrus, servietter, flot plastikdug med 1-taller og prikker i pink, Happy 1st Birthday banner, lyserøde balloner, talformede folieballoner, diverse borddekoration og bordløbere og meget, meget mere!   

Mange har glæde af at få overstået så mange af indkøbene til fødselsdagen i god tid. På den måde er der også god tid til at få fødselsdagens øvrige elementer på plads, som f.eks. indbydelser, gaveindkøb og naturligvis, fødselsdagskagen!

Hos Festkassen kan du klare en stor del af indkøbene til fødselsdagen med nogle få klik. Når du handler hos os, skal det være legende let!

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved