Avengers licens artikler

Avengers licens artikler

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Avengers licens artikler

Hvem er Avengers?

Marvels The avengers er en amerikansk superhelte film produceret af Marvel Studios og distribueret af Walt Disney Pictures. I filmene oplever man blandt andet superheltene Thor, Captain America, Hulk og Iron Man som alle kæmper for det gode på hver deres måde.

Tasker og rygsække med Avengers

Se vores superseje skoletasker, rygsække og børnehavetasker med de kendte superhelte. De er alle rummelige og i super god kvalitet. Avengers rygsækkene er også perfekte som turtasker og kan sagtens rumme både madkasse, drikkedunk og f.eks. skiftetøj. Ligesom skoletaskerne har plads til det hele man har brug for: Bøger, penalhus, skrivesæt og skolehæfter. Taskerne kan fås både med almindeligt Avengers motiv eller med 3D effekter. Når det er tid til gymnastik skal tøjet selvfølgelig pakkes i de seje gymnastikposer.

Avengers til børneværelset

Hvem vil ikke elske at putte sig under et dejligt varmt fleecetæppe med motiver fra Avengers, eller bruge det som et super sejt sengetæppe når vennerne er på besøg. Når man keder sig er det altid rart at kunne underholde sig med legetøj med sine superhelte på. Eller hvad med et lækkert badehåndklæde til badet eller stranden.

Fødselsdag eller temafest

Er du til superseje fødselsdags fester, så inviter til Avengers temafest. Inviter vennerne med de fede indbydelser og dæk op med engangsservice med de seje superhelte. Pynt op med dekorationer og balloner med Thor, Kaptajn Amerika, Iron Man og Hulk.

 

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved