Kort og telegrammer

Kort og telegrammer

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Hvad skriver man i et konfirmationskort

Der er et væld af traditioner forbundet med konfirmation, og disse holdes stadig i hævd af de fleste. Konfirmationskort er en af disse traditioner.

For de fleste er konfirmationskortet et lykønskningskort, hvor man har mulighed for at udtrykke de bedste ønsker og velsignelser til konfirmanden. Mange vælger at holde det i en let og festlig tone, hvor man kan lykønske med dagen og formulere nogle tanker om fremtiden, hvor konfirmanden efter traditionen nu træder ind i de voksnes rækker.

Det afhænger ofte af din relation til konfirmanden. Et telegram til konfirmation kan sagtens være kort formuleret med kun en enkelt eller to linjer, hvis du blot ønsker at vise konfirmanden, at du har tænkt på vedkommende i dagens anledning. Nogen vælger at gå filosofisk til værks eller naturligvis også at inddrage nogle vers eller tanker biblen, da konfirmanden jo netop bekræfter sit ja, som blev givet ved dåben.

En personlig hilsen til konfirmanden eller et citat, der passer til lejligheden eller den enkelte konfirmand, er meget almindeligt at anvende, når lykønskningskortet skal skrives. Har du en kreativ åre, kan det være en sjov og anderledes måde selv at udforme og kreere kortet, og dermed give telegrammet et personligt præg i forhold til dagens hovedperson.

Hvem giver lykønskningskort til konfirmation

Det er ikke kun gæsterne, der kan vælge at overhænde konfirmanden et konfirmationskort. Traditionen bygger også på at konfirmanderne giver hinanden konfirmationskort, som oftest lægges i våbenhuset før eller efter ceremonien i kirken. Her er det også meget almindeligt, at venner og bekendte af konfirmanden, som ikke skal med til festen, lægger en rose med et telegram. Øvrige gæster, familie og venner af konfirmanden har også mulighed for at lægge et konfirmationskort i denne forbindelse, men skal man med til den efterfølgende fest vælger de fleste at overrække konfirmanden konfirmationskort til selve festen.

Køb konfirmationskort hos Festkassen med hurtiglevering

Hos Festkassen finder du et stort udvalg af konfirmationskort og telegrammer. Vi har lykønskningskort og telegrammer med forskelligt artwork og forskellige farver til både piger og drenge. Alle vores kort leveres med en tilhørende konvolut til konfirmationskortet. Har du brug for et lykønskningskort eller telegram til en nonfirmation, så finder du også kortet til nonfirmanden i vores sortiment.

Vi vægter den gode service højt, og tilbyder altid hurtig levering indenfor 1-2 hverdage, og du får 60 dages fuld returret på alle købte produkter. Bestiller du varer i Festkassens webshop for over kr. 450,-, så giver vi dig fragten gratis.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved