Barnedåb og navngivning - dreng

Barnedåb og navngivning - dreng

Filter
Shop efter

Barnedåb – dreng

Måske har du holdt en festlig babyshower inden den lille ny kom til verden, og nu er det tid til endnu en festlig begivenhed: barnedåben er en stor dag for både forældre, familie, venner, pårørende … og ikke mindst, barnet selv.

En barnedåb kræver meget planlægning og forberedelse. Festkassen gør planlægningen af barnedåben lidt nemmere, da vi har samlet alle vores festlige og flotte artikler vedrørende barnedåb i en samlet kategori. På den måde kan du hjemmefra shoppe størstedelen af det, du behøver for at gøre barnedåbsfesten helt perfekt – helt uden stress og jag.

Vores webshop bugner af artikler til barnedåb for drenge i de helt rigtige blå farver og med temaer, der matcher en lille dreng, der lige er blevet døbt.

Hos Festkassen finder du et stort udvalg af pynt til drenge barnedåb til små priser, og du får altid fri fragt ved køb over kr. 450,- i vores webshop – helt enkelt. Skal du gøre din drenge barnedåb festlig, så behøver du kun at shoppe ét sted: Festkassen.dk.

Borddækning og bordpynt til drenge barnedåb

Når man hører nogen sige ”Vi skal have barnedåb for vores dreng i næste uge”, så popper farven blå automatisk op i hovedet hos de fleste. Farven blå er uløseligt forbundet med en drenge barnedåb, og det ses også meget tydeligt, når du kigger i Festkassens temakategori Barnedåb og navngivning – dreng.

Er der tale om en drenge barnedåb, så er det næsten universelt vedtaget at blå vil være de dominerende farvenuancer. Men der er heldigvis mange nuancer af blå, så man kan eksperimentere og være kreativ med oppyntningen til drenge barnedåb.  

Hos Festkassen har vi f.eks. et stort udvalg af flotte bordløbere i forskellige udformninger og toner af blå og grøn, herunder petroleumsblå, mørkeblå, turkis og mint. Bordløberen kan eventuelt rulles ud på en lyseblå plastikdug.

Du finder alt du har brug for til borddækningen ved en drenge barnedåb hos Festkassen. Foruden de førnævnte bordløbere, har vi også engangsservice i de – til lejligheden – helt rigtige lyseblå farver. Vores sortiment tæller både paptallerkener, papkrus, plasticbestik og servietter.      

Yderligere udsmykning og pynt til drenge barnedåb

Selve borddækningen skal selvfølgelig være på plads, men der er noget særligt ved en barnedåb for en dreng, og den store dag kræver naturligvis det ekstra touch – kort sagt: prikken over i’et, der er med til at få smilet og latteren frem hos gæsterne, og skabe den helt rigtige stemning af barnedåbsfest i hjemmet.

Et godt sted at starte, når der skal pyntes op til barnedåb, er at tage fat i den klassiske ballon. I relation til en drenge barnedåb rummer Festkassens udvalg bl.a. folieballoner formet som en babydreng eller en barnevogn med ”Baby Boy” påtrykt (Vi har selvfølgelig også mere traditionelle blå balloner til oppyntningen), blå honeycomb dekorationskugler til ophængning i loftet, et utroligt flot borddekorationskit samt diverse vimpler, bannere og konfetti.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan du vælger at sammensætte pynt og borddækning til drenge barnedåben. Få inspiration i Festkassens store udvalg af festartikler til barnedåb, og slip kreativiteten løs.

Festkassen – navnet er ikke en spøg. Vi har virkelig alt til festen.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved