Barnedåb og navngivning - pige

Barnedåb og navngivning - pige

Filter
Shop efter

Barnedåb – pige

Er I blevet forældre til en lille datter, og har måske en sjov babyshower i frisk erindring, så står I typisk overfor endnu en festlig mærkedag, nemlig barnedåben af jeres datter. En barnedåb strækker sig udover den kirkelige ceremoni, og følges i de fleste tilfælde op af en festlig sammenkomst i de nybagte forældres hjem. Dermed er der også meget planlægning og mange forberedelser forbundet med en barnedåb.

Skal du gøre dåbsdagen ekstra festlig, behøver du ikke at lede videre. Festkassen har alt i sjove og flotte festartikler til barnedåb for en pige. Du finder hele vores sortiment til pige barnedåb samlet i en kategori, så det bliver overskueligt og nemt at gå til. Samtidig sparer du en masse tid på indkøb, da du kan handle det hele hjemmefra og blot vente på at vi leverer din ordre til dig – typisk indenfor 1-2 hverdage.

Festkassens webshop er fuld af artikler til barnedåb for piger i de karakteristiske lyserøde farver og med temaer, der går helt i tråd med en festlig dåbsdag for en pige.

Hos Festkassen finder du et stort udvalg af pynt til pige barnedåb til billige priser, og du får altid fri fragt ved køb over kr. 450,- i vores webshop, og vi har samtidig hurtig levering indenfor 1-2 hverdage. Skal du pynte op til en pige barnedåb, så behøver du kun et sted til shopping: nemlig Festkassen.dk.

Borddækning og bordpynt til pige barnedåb

Lyserød er naturligt nok den dominerende farve i Festkassens temakategori Barnedåb og navngivning – pige.

Se f.eks. vores store udvalg af flotte bordløbere i forskellige udformninger og toner af lyserød og rosa. Bordløberen kan eventuelt rulles ud på en lyserød papirdug.

Du finder alt du har brug for til borddækningen ved en pige barnedåb hos Festkassen. Foruden de førnævnte bordløbere, har vi også engangsservice og bestik i søde og matchene lyserøde farver. I webshoppen finder du både paptallerkener, papkrus, plastikbestik og servietter.     

Yderligere udsmykning og pynt til pige barnedåb

I Festkassens store udvalg finder du, foruden ting til borddækningen, også alt til oppyntning af resten af hjemmet, så den helt rigtige stemning af barnedåbsfest indfinder sig imellem hjemmets fire vægge.

Et godt sted at starte, når der skal pyntes op til barnedåb, er at tage fat i den klassiske ballon. I forbindelse med en pige barnedåb rummer Festkassens udvalg bl.a. folieballoner formet som en baby eller en barnevogn med ”Baby Girl” påtrykt (Vi har selvfølgelig også balloner i tradiotionelle former til oppyntningen), lyserøde honeycomb dekorationskugler til ophængning i loftet, et utroligt flot borddekorationskit samt diverse vimpler, bannere og konfetti.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan du vælger at sammensætte pynt og borddækning til pige barnedåben. Få inspiration i Festkassens store udvalg af festartikler til barnedåb, og slip kreativiteten løs.

Festkassen – navnet er ikke en spøg. Vi har virkelig alt til festen.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved