Halloween Borddækning

Halloween Borddækning

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Få et (u)hyggeligt bord med Halloween bordpynt

Til en rigtig Halloween fest skal bordet også være flot pyntet. Den skal simpelthen have på alle tangenter med hårrejsende Halloween bordpynt, der vil vække gispende begejstring hos både små og store. Et pyntet bord til Halloween kan både være sjovt og skræmmende. Det kan være pyntet op i et hyggeligt græskartema eller det kan være uhyggeligt pyntet med blodige tallerkener og knogler på bordet.  

Pynt bordet op til Halloween

Når bordet kan pyntes til Halloween, er der ingen grænser for hvor sjovt, skørt eller uhyggeligt det skal være. Det er kun fantasien sætter grænser for dit tema til Halloween bordpynt. Vil du pynte et skørt og sjovt bord kan du dække bordet med flotte paptallerkener med græskar på og pynte midten af bordet med konfetti.

Det festlige bord med uhyggelig Halloween bordpynt kan pyntes med blodigt engangsservice og skræmmende Halloween pynt som edderkopper, knogler og afhuggede lemmer. Du kan også finde sjove idéer til den hyggelige bordpynt på vores side med Halloween pynt.

I Festkassens store udvalg af Halloween bordpynt finder du f.eks. flotte Halloween servietter med græskarlygter – de såkaldte Jack o’ Lanterns, Halloween servietter med edderkopper og støvet spindelvæv, flot og dekorativ Halloween plastikdug med grinende kranier, paptallerkener med blodige håndaftryk og ordet HELP skrevet i blodrødt samt Halloween paptallerkener, papkrus og servietter med skeletter, græskar, edderkopper og spindelvæv. Derudover har vi et varieret sortiment i øvrigt Halloween bordpynt og engangsservice, som f.eks. duge, servietter og papkrus alt sammen i de helt rigtige Halloween temafarver.

Flot Halloween bordpynt med engangsservice

Den sjove Halloween fest, hvor enhver bør udsættes for både et godt grin og et godt gys, kan også være praktisk med en festlig plastikdug og engangsservise. Så er bordet beskyttet mod uheld og oprydningen kan klares uden opvask. Samtidig kan du finde paptallerkener, papkrus og duge i sjove og uhyggelige Halloween motiver.

Bliv klar til årets Halloween lige her i Festkassens webshop. Vi har hurtig levering, og du får fri fragt ved køb over kr. 499,-.

Happy Halloween!

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved