Fortnite ballonbanner

På lager
Varenummer
80958

Fortnite ballonbanner - Victory Royale. Kun egnet til luft. Paken består af:
1 snor 4,26 meter.
13 bogstavballoner i sort. H19cm.
1 pusterør til opfyldning af balloner.

159,00 DKK

Prisen er inkl. moms men eksl. fragt.

- +
Vi sender igen om:
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Fortnite ballon banner

Fortnite ballonbanner - Victory Royale - Fortnite festkit med bogstavballoner og snor.

Gør dig klar til en episk fest med Fortnite fødselsdag og temafest! Skab en actionfyldt atmosfære med en fantastisk borddækning og festpynt, der vil begejstre både børn og voksne.

Start med at dække bordet med Fortnite paptallerkner, servietter, papkrus. Disse farverige og detaljerede elementer vil give en autentisk Fortnite stemning og gøre spiseoplevelsen endnu sjovere. Matchende dug med ikoniske Fortnite-motiver vil fuldende looket og skabe en sammenhængende festdekoration.

For at tilføje ekstra flair kan du dekorere bordet med Fortnite-figurer og rekvisitter. Lad den legendariske Loot Llama pryde midten af ​​bordet eller placér små actionfigurer af dine yndlingskarakterer rundt omkring. Det vil helt sikkert få gæsterne til at juble!

Glem ikke at hænge Fortnite ballonbanner og heliumballoner op rundt omkring i festlokalet. De farverige designs og ikoniske Fortnite motiver vil bringe festen til live og skabe den perfekte baggrund for festlige billeder og mindeværdige øjeblikke.

Fortnite fødselsdag og temafest er den ultimative oplevelse for alle Fortnite fans. Giv dine gæster en uforglemmelig fest med autentisk borddækning og festpynt, der tager dem med på en spændende rejse ind i Fortnite verdenen. Det bliver en fest, der vil blive husket længe efter!

Specifikation
Is on Sale No
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Fortnite ballonbanner
Spørgsmål til produktet
© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved