Kagelys

Kagelys

Stort udvalg af kagelys til din fest

Det er efterhånden en tradition, at man skal have kagelys i kagen, når man holder fødselsdag eller andre fester.

Når man holder fødselsdag, så kan antallet af kagelys repræsentere fødselarens alder, men man kan faktisk også få kagelys i tal, som fortæller hvor gammel fødselaren bliver. Der er altså forskellige muligheder, når man skal have kagelys i sin kage.

Kagelys i forskellige temaer

Blandt vores sortiment af kagelys, finder du mange forskellige. Vi har kagelys som kan bruges til børnefødselsdagen, for eksempel med Pirater, Enhjørninger, Paw Patrol og mange andre figurer på. Kagelys som passer til jeres fødselsdagstema, vil med sikkerhed fuldende festen og op pyntningen.

Tal kagelys

Udover kagelys i forskellige temaer, så har vi også tal kagelys på webshoppen. Vi har alle tal fra 0-9, som du så selv kan sammensætte efter fødselarens alder.

Vi har både tal kagelys i guld, pink og hvid med krymmel på, så du kan med sikkerhed finde tal kagelys, som passer til lige netop din fødselsdag.

Almindelige kagelys

Vi forhandler også helt almindelige kagelys, som du kender dem. Du kan både finde kagelys i røde, hvide, sorte, lyserøde, blå, guld, sølv og mange andre farver, som med sikkerhed passer til din fest.

Vores lyserøde og blå kagelys kan for eksempel bruges til babyshower, hvor man så vælger farve efter hvilket køn den gravide venter sig. Vi har et stort udvalg af pynt til babyshower, se mere her.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved