Halloween sminke og make up

Halloween sminke og make up

Filter

Halloween sminke

Skal din halloween udklædning være ekstra skræmmende? Med halloween sminke kan du give din udklædning lidt ekstra. Du kan skabe et look der matcher dit kostume og skabe sjove og uhyggelige udtryk.

Det er vigtigt at finde halloween sminke og ansigtsmaling i høj kvalitet og vælge produkter der er CE-mærket. Dette er særligt vigtigt hvis sminken skal direkte på huden. Med et CE-mærket produkt er du sikret et produkt af høj kvalitet og det mindsker risikoen for at få irriteret hud.

Selvlysende halloween sminke og makeup

Skal du være ude efter mørkets frembrud, kan det være sjovt med selvlysende sminke. Med selvlysende makeup kan du fremhæve alt det du gerne vil have til at stå frem i mørket. Derfor er selvlysende makeup perfekt til at fremhæve ar og andre uhyggelige detaljer, der vil passe godt til dit halloweenlook.

Halloween sminke til vampyr og zombie

Bliv en uhyggelig vampyr eller zombie med tilhørende makeupkits. Skal du være en vampyr til halloween kan du smører realisme på med sminken, hvor du kan skabe et look med realistiske hugtænder, falsk blod og ansigtsfarver. Skal du klædes ud som en zombie kan det være svært at få den døde grå hudtone. Med Zombie pudder kan du få netop denne ulækre hudtone og se ekstra skræmmende ud halloween nat.

© 2022 MJ Handel ApS. All Rights Reserved