Halloween udklædning og tilbehør

Halloween udklædning og tilbehør

Filter
Shop efter

Halloween kostume til børn

Halloween er en fantastisk anledning til at sætte gang i (u)hygge, ballade og udklædning. I USA er det en storhøjtid som bliver brugt på at fejre de døde. Derfor ses det ofte at kostumerne til Halloween er mere blodige og omhandler døden og udøde væsener.

På Allehelgensaften d. 31. oktober er det for mange blevet tradition at klæde sig ud i flotte og skræmmende kostumer. På denne dag går børnene rundt fra hus til hus og ”trick or treat’er” som de kalder det i USA. Her viser børn deres kostumer frem og beder om slik. Dette er også blevet en tradition i Danmark inden for de seneste ti-femten år.

Til Trick or Treat har vi sjove poser og spande med Halloweenrelaterede motiver, som børnene kan tage med til opbevaring af godterne, til rundturen i nabolaget. Vi har den klassiske Trick or Treat spand formet som et græskar. I vores udvalg finder du også en Trick or Treat pose med et kattehoved og en særligt sjov Trick or Treat pose med en forlænget skeletarm.

Uhyggelig Halloween udklædning

Skal du være ekstra uhyggelig i et skræmmende Halloween kostume? Så kan du klæde dig ud som et udødt væsen. Ved at klæde dig ud som en zombie kan du skræmme alle levende væsner med din forrådnede krop. En zombie er et levende dødt væsen i en evig jagt efter hjerner. Hos os finder du flere zombiekostumer hvor du f.eks. kan klæde dig ud som zombie prom queen og zombie doktor.

Du kan også klæde dig ud som manden med leen, eller The Grim Reaper som ”Døden” kaldes i USA, og bruge din aften på at samle fortabte sjæle. Hvis manden med leen ikke er uhyggelig nok til dig, kan du klæde dig ud som en blodig og morderisk klovn eller en blodtørstig vampyr klar til at suge blod fra uskyldige ofre. Vil du tilføre en ekstrauhyggelig dimension til dit Dracula- eller vampyrkostume, så tilføj lidt kunstigt blod til vampyrtænderne – giiiisp!

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit kostume, kan du tilføre lidt ekstra realisme med vores Halloween makeup.

Hyggelig Halloween udklædning

Er du mere til en hyggelig Halloween uden for mange skræmmeeffekter, og som ikke helt får håret til at rejse sig? Så kan du klæde dig ud som en flyvende heks med tilhørende kost. Du kan også flyve rundt som en selvlysende skeletflagermus eller en sød vampyr.

Med en udklædningskjole er det nemt at være en sød version af uhyggelige Halloweenfigurer. Du kan dermed hurtigt blive et spøgelse, der laver sjov og ballade eller hoppe i en sød græskarkjole.

Køb Halloween kostume hos Festkassen

Halloween er en aften, som mange børn ser frem til, og noget af det sjoveste er naturligvis at finde det perfekte Halloween kostume, som vil få både vennerne og dem man besøger på Trick og Treat-runden til at sige ”wow!” eller, hvis man sætter ekstra fart på uhyggen, at løbe skrigende bort.

Uanset om du vil klæde dig ud som Grev Dracula, Manden med leen, heks, zombie, dæmon, djævel, sød skeletprinsesse, flot vampyrgrevinde eller et venligt spøgelse, så finder du et Halloween kostume, der vil skabe (u)hygge til Halloween lige her i Festkassens store udvalg af Halloween kostume og Halloween udklædning.

Når først du har bestemt dig for hvilket Halloween kostume, du vil hjemsøge din familie og dine venner med i år, så leverer vi kostumet direkte til dig i løbet af en 1-2 hverdage.

Festkassen giver altid gratis fragt på ordrer over kr. 499,-.    

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved