Halloween udklædning Børn

Halloween udklædning Børn

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Halloween kostume til børn

Halloween er en fantastisk anledning til at sætte gang i (u)hygge, ballade og udklædning. I USA er det en storhøjtid som bliver brugt på at fejre de døde. Derfor ses det ofte at kostumerne til Halloween er mere blodige og omhandler døden og udøde væsener.

På Allehelgensaften d. 31. oktober er det for mange blevet tradition at klæde sig ud i flotte og skræmmende kostumer. På denne dag går børnene rundt fra hus til hus og ”trick or treat’er” som de kalder det i USA. Her viser børn deres kostumer frem og beder om slik. Dette er også blevet en tradition i Danmark inden for de seneste ti-femten år.

Til Trick or Treat har vi sjove poser og spande med Halloweenrelaterede motiver, som børnene kan tage med til opbevaring af godterne, til rundturen i nabolaget. Vi har den klassiske Trick or Treat spand formet som et græskar. I vores udvalg finder du også en Trick or Treat pose med et kattehoved og en særligt sjov Trick or Treat pose med en forlænget skeletarm.

Uhyggelig Halloween udklædning

Skal du være ekstra uhyggelig i et skræmmende Halloween kostume? Så kan du klæde dig ud som et udødt væsen. Ved at klæde dig ud som en zombie kan du skræmme alle levende væsner med din forrådnede krop. En zombie er et levende dødt væsen i en evig jagt efter hjerner. Hos os finder du flere zombiekostumer hvor du f.eks. kan klæde dig ud som zombie prom queen og zombie doktor.

Du kan også klæde dig ud som manden med leen, eller The Grim Reaper som ”Døden” kaldes i USA, og bruge din aften på at samle fortabte sjæle. Hvis manden med leen ikke er uhyggelig nok til dig, kan du klæde dig ud som en blodig og morderisk klovn eller en blodtørstig vampyr klar til at suge blod fra uskyldige ofre. Vil du tilføre en ekstrauhyggelig dimension til dit Dracula- eller vampyrkostume, så tilføj lidt kunstigt blod til vampyrtænderne – giiiisp!

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit kostume, kan du tilføre lidt ekstra realisme med vores Halloween makeup.

Hyggelig Halloween udklædning

Er du mere til en hyggelig Halloween uden for mange skræmmeeffekter, og som ikke helt får håret til at rejse sig? Så kan du klæde dig ud som en flyvende heks med tilhørende kost. Du kan også flyve rundt som en selvlysende skeletflagermus eller en sød vampyr.

Med en udklædningskjole er det nemt at være en sød version af uhyggelige Halloweenfigurer. Du kan dermed hurtigt blive et spøgelse, der laver sjov og ballade eller hoppe i en sød græskarkjole.

Køb Halloween kostume hos Festkassen

Halloween er en aften, som mange børn ser frem til, og noget af det sjoveste er naturligvis at finde det perfekte Halloween kostume, som vil få både vennerne og dem man besøger på Trick og Treat-runden til at sige ”wow!” eller, hvis man sætter ekstra fart på uhyggen, at løbe skrigende bort.

Uanset om du vil klæde dig ud som Grev Dracula, Manden med leen, heks, zombie, dæmon, djævel, sød skeletprinsesse, flot vampyrgrevinde eller et venligt spøgelse, så finder du et Halloween kostume, der vil skabe (u)hygge til Halloween lige her i Festkassens store udvalg af Halloween kostume og Halloween udklædning.

Når først du har bestemt dig for hvilket Halloween kostume, du vil hjemsøge din familie og dine venner med i år, så leverer vi kostumet direkte til dig i løbet af en 1-2 hverdage.

Festkassen giver altid gratis fragt på ordrer over kr. 499,-.    

M

Mette

23.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget hurtig levering, modtog det allerede dagen efter.

Trustpilot
L

Linda

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem og hurtig service. Bestilte en fredag og allerede lørdag kunne jeg hente min pakke. Det gør jeg gerne igen

Trustpilot
M

Marley

02.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

DEJLIG EN GOD BUTIK, DEJLIG GOD SERVICE, DEJLIGT GODT UDVALG. MEDARBEJDERNE ER SÅ SØDE OG RARE DET BLIVER 5 STJERNER HER FRA Kh. Marley

Trustpilot
I

Ivana

10.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid en fornøjelse at handle hos festkassen, gode priser, hurtig service og søde og imødekommende personale ☺️ det kan helt klart anbefales

Trustpilot
M

Michelle

09.11.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Ualmindelig hurtig levering! Aflagde min ordre inden kl 13.30 en hverdag, og allerede selvsamme aften var den afsendt. Dagen efter om formiddagen kunne jeg afhente pakken! Et rigtig stort og varieret udvalg..

Trustpilot
T

Tobias

30.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gode varer og hurtig levering Gode varer og hurtig levering. Mindre udfordring med varen som ikke skyldes festkassen selv men producenten blev løst hurtigt og ordenligt. Tak for god service.

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Stort udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Google
J

Jesper

10.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg, overskuelig webshop, hurtig levering

Trustpilot
H

Henriette

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg. Super hurtig pakning og afsendelse, eller man kan selv afhente på adressen.

Trustpilot
K

Katrine

09.10.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Virkelig god service Virkelig god service. Lækre varer og lyn hurtig levering.

Trustpilot
L

Lars

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nemt og troværdigt. Hurtig ekspedition.

Trustpilot
O

Orfay

05.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Meget tilfreds Den laver de meste lækkere og perfekte sukkerfri sukkerprint

Trustpilot
L

Line

04.09.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service !

Trustpilot
S

Stine

02.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Største ros herfra! Jeg bestilte igår, og har det i dag. Ekstremt venlig service i telefonen og nem hjemmeside at finde rundt på. Nu vil jeg bare glæde mig til at holde min datters 3 års fødselsdag med alverdens udsmykning fra festkassen.dk

Trustpilot
© 2024 MJ Handel ApS. All Rights Reserved