Halloween makeup og ansigtsmaling

Halloween makeup og ansigtsmaling

Shop efter
Filtrer efter
Pris

Halloween makeup

Skal din Halloween udklædning være ekstra skræmmende? Med Halloween makeup, Halloween ansigtsmaling og sminke kan du give din udklædning lidt ekstra. Du kan skabe et look der matcher dit kostume og tilføje sjove og uhyggelige udtryk, så din Halloween udklædning er gennemført ned til mindste, bloddryppende detalje.

Det er vigtigt at finde Halloween makeup og ansigtsmaling i høj kvalitet, og vælge produkter der er CE-mærket. Dette er særligt vigtigt, hvis sminken skal direkte på huden. Med et CE-mærket produkt er du sikret et produkt af høj kvalitet og det mindsker risikoen for at få irriteret hud.

Selvlysende Halloween ansigtsmaling og makeup

Skal du være ude efter mørkets frembrud, kan det være sjovt med selvlysende Halloween makeup, der vil give dig et grønligt, fluorescerende skær i mørket. I og med at Halloween altid falder på den 31. oktober, er der gode chancer for at mørket er faldet på, når du skal til trick or treating. Med selvlysende makeup og ansigtsmaling kan du fremhæve alt det du gerne vil have til at stå frem i mørket. Derfor er selvlysende makeup perfekt til at fremhæve ar og andre uhyggelige detaljer, der vil passe godt til dit Halloweenlook. Har du bestemt dig for at du vil klædes ud som det berømte Frankensteins monster til Halloween, så vil de selvlysende farvestifter også være perfekte til at fremhæve de ikoniske syninger i monstrets gruopvækkende ansigt.  

Halloween makeup til vampyr, zombie og dræberklovn

Bliv en uhyggelig vampyr eller zombie med tilhørende Halloween makeup kits. Skal du være en vampyr til Halloween kan du smøre realistiske effekter på med ansigtsmalingen, hvor du kan skabe et look med realistiske hugtænder, falsk blod og ansigtsfarver. Kunstigt blod til vampyrhugtænderne vil helt sikkert give en ekstra drabelig og bloddryppende effekt til dit vampyrkostume.    

Skal du klædes ud som en zombie kan det være svært at fremmane den døde, grålige hudtone. Med zombie pudder kan du få netop denne ulækre og gustne hudtone, og uden tvivl fremstå ekstra skræmmende på Halloween nat.

I Festkassens sortiment har vi også hvid, blå, grøn, gul, rød og sort ansigtsfarve på tube, som er nem at påføre med enten pensel eller med fingrene, og som i den grad kan sætte kreativiteten og fantasien, når det perfekte Halloweenmonster skal fremmanes. Hvis du vil være en rygradsrislende dræberklovn, så er denne type Halloween ansigtsmaling helt perfekt.

Hvis du skal klædes ud som f.eks. heks eller en forrådnet zombie, kan vi også anbefale modelleringsvoks, så du kan lave en stor heksevorte på næsen eller rådne sårskorper og ar. Denne type modelleringsvoks er rigtig sjov at lege med, og giver dig mulighed for at skabe skrækindjagende detaljer i dit Halloweenlook.

Når du skal være klar til en sjov og (u)hyggelig Halloween, så behøver du ikke lede videre efter de flotteste kostumer, pynt og makeup. Vi har det hele samlet her i shoppen, og vi leverer i løbet af kun 1-2 hverdage. Vi tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer over kr. 499,-.

© 2023 MJ Handel ApS. All Rights Reserved